Zavřít reklamu

Nadcházející skládací model smartphonu od společnosti Samsung má kolem sebe nespočet spekulací. Moc často se nestává, aby se ověřené zdroje tolikrát křížily se svými leaky, jako právě u tohoto modelu. Prozatím není jasné ani to, zdali budou dva modely tohoto typu a ačkoliv několik zdrojů potvrdilo, že budou, nikdo neví o jaké typy se bude jednat. Komunita spekuluje, zda se bude jednat o Fold6 a Fold6 FE nebo například o verzi Fold6 Ultra. Otázkou také stále je, jestli bude vůbec existovat Flip FE.

Ověřený zdroj z platformy X, Ice Universe, který v minulosti odhalil nespočet specifikací k nadcházejícím modelům prozradil, že Fold6 (nevíme jaký), bude obsahovat 4 400 mAh baterii s podporou nabíjení 25W kabelového nabíjení. Zároveň potvrdil, že je tato specifikace finální a do svého vydání by se tak měnit pravděpodobně nemělo. Zajímavostí je, že naprosto stejnou velikost a podporu nabíjení má také jeho předchůdce, Galaxy Z Fold5.

Pro technologické nadšence, kteří čekali na vylepšení baterie či nabíjení, je tak tato informace obrovským zklamáním. Dle informací telefon nebude podporovat ani funkci rychlejšího nabíjení. Důvodem Samsungu by však nemělo být, že vylepšení nejde, pravděpodobně se jim prostě nechce, protože nedávno představený model X Fold3 Pro od Vivo má baterii mnohem lepší s podporou nabíjení až 100W.

Dnes nejčtenější

.