Zavřít reklamu

Před současnou premiérou nejnovějšího modelu Motorola Razr+ (2024) od společnosti Motorola byla minulý týden odhalena informace o tom, že se rapidně zlepší teleobjektiv fotoaparátu, odolnost vůči vodě a v neposlední řadě se přidá také umělá inteligence. Ačkoliv předchozí úniky nepopsaly téměř nic důležitého pro tento nadcházející model, uniklé (oficiálně vypadající) video přiložené níže už vypovídá trochu víc.

Uživatel MysteryLupin na platformě X odhalil video, ve kterém ukazuje uniklé specifikace tohoto modelu, přičemž nic není v době odhalení tohoto video oficiálně odhalené. Ačkoliv se rámečky zdají být o něco menší, nezdá se, že by se na první pohled dali zjistit převratné změny. Dle hlubších specifikací nabízí například „ochranu pod vodou“, přičemž vylepšení směsice dodává smartphonu zřeknutí se zodpovědnosti. Obsahovat bude oproti staršímu modelu vylepšenou odolnost IPX8.

Ačkoliv IPX8 odpovídá skládacím telefonům od Samsungu, které nepodporují odolnost proti prachu, mohli bychom se této funkce u modelů Razr+ (2024) možná dočkat. Dále odhaluje video specifikace pro kameru, přičemž jeden z fotoaparátů bude nabízet také teleobjektiv, který je napříč skládacími telefony velice vzácný. Do fotoaparátů tohoto modelu by se měla zakomponovat také již zmíněná umělá inteligence.

 

Dnes nejčtenější

.