Zavřít reklamu

Xiaomi plánuje do rodiny K70 doplnit další model. V současné době jsou oficiálně potvrzeny K70 a K70 Pro, přidat by se k nim měl v nadcházející době také model Redmi K70 Ultra. Díky certifikacím, které model získal, je téměř jasné, že v nejbližší době projde oficiálním odhalením. Zvěsti o jeho odhalení momentálně velmi sílí a technologičtí nadšenci už se nemohou dočkat na všechny jeho specifikace.

Díky databázi Geekbench byly odhaleny alespoň některé z nich, které si v následujících řádcích vypíšeme. Pohánět by tento model měla čipová sada MediaTek Dimensity 9300+, přičemž se v databázi objevil s 16 GB RAM pamětí. Po oficiálním uvedení se však pravděpodobně objeví na trhu ve více verzích. Od prvního dne poběží samozřejmě na operačním systému Android 14 s HyperOS od Xiaomi.

Redmi K70 Ultra bude ohodnocen krytím IP68, což znamená, že bude plně odolný proti prachu a ponoření do vody. Certifikace také říká, že bude mít model podporu kabelového nabíjení 120W. Ačkoliv by se model neměl prodávat na územích mimo Čínu, mohl by být základem pro globální verzi telefonu s názvem Xiaomi 14T Pro, jak tomu bylo u předchozích verzí.

Dnes nejčtenější

.