Zavřít reklamu

Vyzerá to, že Galaxy Core sa rozrastie na sériu lacnejších produktov. Samsung si nechala v USA zaregistrovať ochranné známky na tri rôzne zariadenia zo série Galaxy Core a jedno nové zariadenie Galaxy Ace. Spoločnosť podala žiadosť o registráciu tento mesiac a tak je celkom pravdepodobné, že nové produkty predstaví na veľtrhu MWC. Na ňom by mala predstaviť svoju tohtoročnú vlajkovú loď, Galaxy S5.

Podľa toho, na čo získal Samsung trademark, by sme mali v blízkej budúcnosti očakávať Galaxy Core Prima, Galaxy Core Ultra, Galaxy Core Max a Galaxy Ace Style. O telefónoch nie je prakticky nič známe okrem toho, že sa bude jednať o lacnejšie prístroje. Aktuálne sú na trhu k dispozícii len dve verzie, Galaxy Core Duos a Galaxy Core Plus. Ich cena nepresahuje 190€ a tak je možné, že sa bude cena nových modelov pohybovať na tejto úrovni. Vzhľadom k názvom si myslíme, že model Prima bude entry-level, model Ultra ponúkne najvyšší možný výkon a model Max bude pre zmenu phablet.

Aktuálne modely Galaxy Core majú 4.3-palcový displej s rozlíšením 800 × 480 pixelov. Či sa toto rozlíšenie zachová u nových modelov, nie je známe. Myslíme si ale, že rozlíšenie prinajmenšom podobné. V takom prípade očakávame rozlíšenie 960 × 540. Okrem Galaxy Core si nechal Samsung zaregistrovať aj ochrannú známku na Galaxy Ace Style. Tento telefón bude zrejme vylepšenou verziou Galaxy Ace 3, no necháme sa prekvapiť.

*Zdroj: USPTO (1)(2)(3)(4)

Dnes nejčtenější

.