Zavřít reklamu

Samsung Galaxy S5 miniSamsung mal síce pripravovať 4.5-palcový Samsung Galaxy S5 mini, no najnovšie úniky nasvedčujú tomu, že spoločnosť pozmenila názov produktu na Samsung Galaxy S5 Dx. O telefóne je dnes známe len toľko, že ponúkne menší displej a slabší hardvér oproti S5, no ako sa zdá, toto sú jediné informácie, ktoré dnes o produkte vieme. Napriek tomu, že naše zdroje a zdroje zahraničných médií odhalili konkrétne špecifikácie produktu, Samsung v týchto dňoch zamiešal karty a vyvolal neistotu o pravosti informácií.

Samsung Galaxy S5 Dx nesie modelové označenie SM-G800 a tak je celkom pochopiteľné, že je produkt na internete vyhľadávaný pod týmto kódom. Zmienky o ňom sa dokonca nachádzajú aj v databáze Samsungu, kde zároveň nájdeme prekvapivú informáciu, že sa v telefóne nachádza procesor s frekvenciou 2.3 GHz. Táto frekvencia nasvedčuje tomu, že chce Samsung použiť rovnaký procesor ako v klasickej Galaxy S5 – Snapdragon 801.

No včerajší benchmark pre zmenu odhalil, že telefón ponúka 4.8-palcový displej a procesor Snapdragon 400, o ktorom hovorili zdroje. Záhadou v tomto prípade ostáva práve displej, ktorý bude zrejme väčší než mal byť. Na druhú stranu je ale treba brať do úvahy, že softvér nie je schopný presne zmerať uhlopriečku displeja, o čom sme sa presvedčili už pred vydaním Galaxy S5, kedy benchmarky ukazovali 5.2-palcový displej namiesto 5.1-palcového. Zvyšok údajov je v prípade oboch zariadení ale rovnaký, spomína sa 1.5 GB RAM, 8-megapixelový zadný fotoaparát  a 16 GB úložisko. Úniky nasvedčujú tomu, že telefón bude vodotesný a nebude obsahovať snímač krvného tepu.

*Zdroj: GSMarena

Dnes nejčtenější

.