Zavřít reklamu

Samsung SportsJihokorejská společnost Samsung působí v široké škále činností sahajících od světoznámé elektroniky, přes lodní výrobu až po stavitelství, které dohromady tvoří tři pilíře a tedy hvězdy, které jsou překladem korejského slova. Poslední dobou rozvinul své pole působnosti také na finančnictví, chemickém, maloobchodním či zábavním průmyslu. Samsung City v Soulu tak tvoří město v městě, už jen kvůli diverzním branžím, které se tu střetávají. Svůj podíl mají však tří hvězdy i jinde – ve sportu.

Svou dominancí na jihokorejském trhu podtrhují její vlastnické podíly v profesionálních klubech fotbalu – Suwon Samsung Bluewings, baseballu – Samsung Lions, basketbalu v mužském – Soul Samsung Thunders, i ženském podání – Samsung Bichumi, zajišťuje také ženský volejbal v týmu Samsung Bluefangs. Velmi pestrá nabídka, která příznivce této značky zcela jistě potěší ve všech ohledech. Z nabídky snad chybí jen formule 1, kterou však najdete na bet365.

Aguileon

Lze očekávat, že mnoho evropských zájemců o sport ani jeden z těchto v Jižní Koreji oblíbených týmů příliš nezná. Zcela jistě však je třeba připomenout, že podpory se těší i světově proslulejší týmy, mezi něž se řadí například fotbalový tým Petra Čecha – londýnská Chelsea FC. Ta aktuálně slaví úspěch na domácí i světové scéně, jelikož vede tabulku anglické Premier League, bez obtíží absolvuje klání v ligovém poháru a v lize mistrů je v průběžném čele skupiny G.

Pro Petra Čecha je to letos však po dlouhé době jiný rok. Po svém zranění ze semifinále loňského ročníku ligy mistrů se musel podrobit operaci ramene a i přes výborný výsledek a rychlém návratu po rekonvalescenci ke sportovní činnosti, dokonce dříve, než bylo očekáváno, se musí o svou pozici v brance prát s mladým dvaadvacetiletým Belgičanem Thibautem Courtoisem. Ten se vrátil z úspěšného hostování v Atléticu Madrid, se kterým vyhrál Španělskou La Ligu a probojoval se až do finále ligy mistrů.

Petr Čech

Čech se tak krom přípravy na novou sezonu podíval v ostrém zápase do branky zatím pouze jednou, když v pohárovém utkání pomohl k výhře svého týmu 2:1 nad Boltonem. Příliš práce nicméně neměl a nadále tak zůstává hladový po fotbale. Přesto, že trenér Chelsea José Mourinho přislíbil prostřídání širšího kádru v zápasech od ligy, přes anglické až po evropské poháry, má Big Pete smůlu. I nadále však tvrdě dře, tak jak je jeho zvykem, a náladu si tím zkazit nenechá. Přeci jen je to i nadále nejlépe placený český sportovec.

Držme tedy Petru Čechovi palce, ať se probojuje zpět do základní sestavy, popřípadě zkusí jinou štaci, ve které by bylo doceněno jeho kvalit a zkušeností. Stejně jako produkty Samsungu, i jeho práce je totiž minimálně tříhvězdičková. Byla by tedy škoda nadále nespojovat špičkové výrobky či služby s jedním z nejlepších fotbalových brankářů současnosti. I ten se rozhodně může těšit, až se v polovině října konečně otevřou stánky prodejců s novou vlajkovou lodí společnosti Samsung – Galaxy Note 4. Těšme se na spoustu krásných chvil spojených nejen s korejským výrobcem elektroniky, ale i sportovními výkony v podání českého brankáře Petra Čecha.

Samsung Galaxy Note 4

Dnes nejčtenější

.