Zavřít reklamu

SamsungSamsung pokračuje ve svém globálním plánu na reorganizaci vedení společnosti a ten se nově dotkl i jedné z nejdůležitějších divizí tohoto jihokorejského giganta, a to té indické. BD Park, výkonný ředitel Samsung India a prezident operací Samsungu v jihozápadní Asii, byl nahrazen HyunChil Hongem, jež dosud vedl Samsung Electronics v Latinské Americe. BD Park však neodchází úplně, nejdéle sloužící výkonný zaměstnanec Samsungu v této zemi totiž podle nejnovějších zpráv poputuje do čela divize pro světový obchod společnosti Samsung.

Tím však výčet změn v Samsung India nekončí. Ravinder Zutshi, zástupce výkonného ředitele indické divize a tedy i zástupce BD Parka, tento měsíc končí ve společností úplně. A není se čemu divit, přestože měl Samsung na indickém trhu se smartphony ve třetím kvartálu roku 2014 pořád vedoucí postavení, kvůli ostatním výrobcům jako Micromax, Motorola či Xiaomi společnost nejen v jihozápadní hodně ztratila a potřebuje změny.

Ty už nedávno nastaly i ve vrcholném vedení celého konglomerátu, kde, jak jsme informovali, obsadil křeslo viceprezidenta původní viceprezident R&D Samsungu v USA Pranav Mistry. Zda-li jihokorejský gigant plánuje změny i v divizi Samsung Česko a Slovensko zatím není jasné, jelikož se však jedná o globální plán, nebylo by to žádné překvapení.

Samsung India

*Zdroj: indiatimes.com

Dnes nejčtenější

.