Zavřít reklamu

Je to již více než rok, kdy Samsung představil Galaxy Note 5. No a i více než rok starý model může být právě tím nejlepším phabletem vůbec, protože baterie u Note 7 dělala banda idiotů. Note 7 byl prostě a jednoduše seslán ke dnu a teď se doufá, že si na něj nikdo ani nevzpomene. Mnoho lidí brečelo, jablíčkáři se smáli a postižení zákazníci nyní hledají jiné řešení. Pro kompenzaci tohoto obrovského selhání Samsung agresivně tlačí na prodeje Galaxy S7. Nicméně, společnost by také mohla mí zájem o prodeje Galaxy Note 5.

Samsung prý v současné době vytváří klon systému z Note 7 pro Note 5, píše o tom SamMobile. Galaxs S7 je velmi dobrý kus telefonu, ale postrádá něco, čím byl Note výjimečný – stylus. Aktualizace Grace UX přinese některé funkce a vlastnosti z Note 7 právě na starý kus Note 5. Bohužel je to ale stále aktualizace Marshmallow založený na starých phabletech, nicméně i tak je to celkem vzrušující zpráva.

V nové aktualizaci tak uživatelé najdou většinu funkcí, včetně Wide Selfie, Ultra Úsporný Režim, inteligentní správce, modrý světelný filtr a Game Tools.

bgr-galaxy-note-5-41

Zdroj: BGR

 

Dnes nejčtenější

.