Zavřít reklamu

Samsung nově zahájil vývoj svých vlastních bezdrátových sluchátek, a to ve stylu IconX. Není to tedy tak, že by se nyní jihokorejský výrobce snažil kopírovat svého hlavního konkurenta – Apple. Ale to nic nemění na skutečnosti, že Samsung i nadále pokračuje v získávání inspirace u Applu. Apple pro změnu u IconX, který s tímto typem sluchátek přišel jako první. 

Nejmenovaný zdroj pro SamMobile prozradil, že se Samsung snaží vyrobit svůj vlastní bezdrátový headset, který bude „s největší pravděpodobností“ zdarma v balení vlajkové lodi Galaxy S8. Kromě toho budou vybaveny technologií Harman. Galaxy S8 pochopitelně dorazí bez 3,5 mm jack konektoru, stejně jako iPhone 7 a jiné telefony s Androidem. Z toho vyplývá, že zákazník Samsungu bude muset použít sluchátka s koncovkou pro USB-C nebo bezdrátová.

apple-airpods1

Apple přitáhl velkou pozornost, neboť jeho nové vlajkové modely byly velmi diskutované, a to právě díky odstranění 3,5 mm jack konektoru. Samsung samozřejmě bude chtít u svého Galaxy S8 stejnou pozornost, a tak není vůbec žádným překvapením, že se vydá stejnou cestou.

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.