Zavřít reklamu

K nové vlajkové lodi Galaxy S8 bude možné zakoupit příslušenství v podobě stylusu, neboli S Pen. Zajímavé však je, že tato zpráva se na internet dostala ve stejné chvíli, kdy kritici hlásili, že Samsung skončí s výrobní linkou Galaxy Note. 

S Pen jako příslušenství pro Galaxy S8 by mělo být pro uživatele dostačujícím doplňkem, což by mohlo znamenat opravdový konec výrobní linky Galaxy Note. To je ovšem velká lež, protože se nového modelu z řady Note dočkáme již na podzim tohoto roku. Když se podíváme do historie společnosti, zjistíme, že i dříve k vlajkovým lodím dodávala stylus – a k ukončení prodeje Galaxy Note nedošlo.

Dříve bylo příslušenství, v podobě stylusu, pro Galaxy S, Galaxy S3 a S4 nazýváno C Pen, nikoliv S Pen. C Pen pro tyto modely však mělo pouze omezené možnosti – pouze základní poznámky a tak dále. Co se ale týká modelu S5, neměl Samsung žádný specifický C Pen, který by pracoval podobně jako u Galaxy S3. Společnost totiž vyvinula kuličkové pero, které bylo označováno za digitální stylus.

Toto kuličkové pero bude vždy fungovat s každým modelem z řady Galaxy, což je celkem kontraproduktivní, když výrobce nabízí Galaxy Note. Je tu hned několik dalších důkazů o tom, že se Samsung vždy snažil nabídnout další digitální možnosti psaní pro ty, kteří preferují menší zařízení než Galaxy Note, ale chtějí mít v rukou alespoň nějaký ten stylus.

s_pen_holder_kit_021

Dnes nejčtenější

.