Zavřít reklamu

Jihokorejská společnost Samsung se chystá na trh přivést zcela nový a originální smartphone, jehož konstrukci bude možné jednoduše složit. To již nějaký ten pátek víme, především díky patentům, které se dostaly na internet. Takzvaný skládací telefon je jeden z mála projektů, na kterém Samsung opravdu intenzivně pracuje. Firma navíc plánuje představit zbrusu nové zakřivené panely, kterých se dočkáme již u nové vlajkové lodě Galaxy S8.

Nyní se k nám ale dostala exkluzivní fotografie zachycující zařízení, jehož přední strana disponuje právě „nekonečným“ displejem, ovšem zadní strana je zcela plochá. Abych vše upřesnil, zadní záda telefonu jsou sice plochá, ale i tak se zde nachází lehce vystouplý fotoaparát – pod ním pak kruhový výřez pro současný senzor srdečního tepu.

Zdá se, že právě design zadního fotoaparátu je inspirován u modelu Galaxy S5. Nevidíme zde žádná hardwarová tlačítka, a to ani na samotných bočních stranách. Nemůžeme nyní na sto procent potvrdit, o jaké zařízení se jedná. Nicméně, díky tomuto výkresu si můžeme udělat jasnou představu o tom, jak Samsung plánuje svou řadu Galaxy S do budoucna přepracovat – nekonečný displej se zachovalými zády. To v praxi znamená, že si uživatel nebude muset zvykat na nová záda, díky čemuž by pak mohlo dojít k nečekaným pádům telefonu. 

Galaxy S

Samsung

Zdroj

Dnes nejčtenější

.