Zavřít reklamu

Ještě před samotným představením nových vlajkových modelů od Samsungu pro letošní rok se ukázal AI asistent Bixby. Toho si moct běžní zákazníci poprvé oficiálně vyzkoušet právě až v Galaxy S8 a Galaxy S8+, který dokonce disponuje speciálním postranním tlačítkem pro jeho aktivaci. Pokud ale vlastníte Galaxy S7 nebo Galaxy s7 Edge, můžete si nového asistenta vyzkoušet už nyní.

Podle dosavadních informací to vypadá, že Samsung chce Bixby ponechat jako exkluzivitu pro Galaxy S8 a Galax S8+. Novinku si tedy nemůžete stáhnout z Google Play Store a jihokorejci ani neplánují ji zpřístupnit na starších zařízeních, alespoň prozatím ne. Nicméně, díky uživateli takerhbk z XDA si můžete Bixby přidat a spustit na Samsungu Galaxy S7 a S7 Edge.

Stačí vám, abyste na jednom z těchto telefonů měli nainstalovaný Android Nougat. Nejprve je také potřeba si do telefonu nahrát launcher z Galaxy S8 a poté APK pro Bixby. Pokud vás ale tato možnost zaujala a chcete si vyzkoušet jak Bixby tak i prostředí z Galaxy S8, pak postupujte podle návodu na této stránce.

Bixby Galaxy S7 FB

Dnes nejčtenější

.