Zavřít reklamu

Nejnovější vlajkový model společnosti Samsung nejen, že vytváří úsměv na tváři vedení firmy, ale také láme rekordy v prodejích a k tomu všemu se mu ještě podařilo překročit milník 5 milionů prodaných zařízení. Po neúspěchu s Galaxy Note7 jsou toto pro společnost Samsung velice dobré zprávy.

Samsung představil modely Galaxy S8 a Galaxy S8+ 29. března, přičemž obě dvě varianty se dostaly na trh 21. dubna. Od té doby se podařilo Samsungu své telefony dostat na různé trhy po celém světě a prodat přes 5 milionů zařízení. Ačkoliv se s detailními čísly Samsung nepochlubil, alespoň víme, že se novému telefonu opravdu daří.

Výrobce se také zavázal, že své produkty v nadcházejících týdnech dostane na další trhy, což by mohlo s čísly ještě pořádně zahýbat. Konkrétně chce Samsung mít své telefony v až 120 zemích po celém světě, a to včetně velice důležité Číny.

Podle prvotních odhadů analytiků by měl Samsung prodat do konce června přes 20 milionů zařízení a docílit by měl údajně také 60miliónové mety, což by byl pro firmu nový rekord.

Galaxy S8 FB

Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.