Zavřít reklamu

Samsung vydá hlasovou podporu Bixby v angličtině až v létě, tudíž nedodrží vlastní datum, které si dala ke spuštění hlasové asistentky pro Spojené státy. Se zprávou nově přišel americký deník The Wall Street Journal.

Asistentka Bixby stále nedokáže porozumět angličtině. Na začátku dubna přitom Samsung řekl, že hlasová asistence se v Bixby objeví do konce jara. Asistentka tak mohla být za tři týdny. Podle nové zprávy ale hlasová asistence přijde až v létě, což je poměrně  škoda, protože o Bixby se při představení hodně mluvilo a ani několik měsíců po premiéře pořád není stoprocentně připravená na plnohodnotné používání.

Pokud se ale na to podíváme z druhé strany, tak asi není mnoho lidí, kteří na Bixby čekají. Nejedná se o velké zlepšení proti Google Assistent nebo Siri od Applu. Nejvíce se o Bixby hovořilo v souvislosti se novým tlačítkem na levé straně Galaxy S8. U toho se Samsung snažil zabránit, aby se tlačítko dalo přemapovat. Nedávno jsme však přinesli návod, jak tlačítku přiřadit vlastní funkci (viz odkaz výše).

bixby_FB

zdroj: wsj

Dnes nejčtenější

.