Zavřít reklamu

Před několika dny jsme si pro vás připravili poněkud rozsáhlý článek věnovaný právě novému hlasovému asistentovi Bixby. Podle všeho by se mělo jednat o hlavní novinku v nové vlajkové lodi Galaxy S8. Veškeré tyto zvěsti započali již před několika měsíci zpátky, kdy byla spatřena první takzvaná ochranná známka.

Od té doby jsme vydali nespočet zpráv, díky kterým jsme získali dobrou představu o tom, co vlastně od nového hlasového asistenta můžeme očekávat. Samsung nyní získal ochrannou známku i pro Evropu, což je pro jihokorejského výrobce skvělá zpráva. Prozatím nikdo neví, o jakou ochrannou známku se přesně jedná, ovšem mohlo by to mít co do činění s Al-powered servisem pro Galaxy S8.

Samsung podal krátké vysvětlení, a to Evropskému Úřadu pro dušení vlastnictví. V oficiální zprávě se uvádí, že jihokorejská společnost sídlící v Soulu vyvinula

„software, který umožňuje uživatelům nebo počítačům pracovat s obsahem, organizovat ho, poskytovat majitelům určité informace (počasí a tak dále) a obrázky obecného zájmu“.

Inženýři celý projekt nazvali jako Samsung Hello. Ve zprávě bylo dále uvedeno:

„..jedná se o aplikační software, který poskytuje personalisované funkce a informace založené na preferencích samotného uživatele, a to v oblasti počasí, hudby, zábavy, her, cestování, vědy, zdravotnictví, kontaktů a sociální sítě. Tento software může uživatel ovládat pomocí hlasových příkazů…“

Po přečtení této oficiální zprávy se nám vybízí jedna otázka – bude Samsung Hello nějakým způsobem souviset s Bixby? Podle zahraničního serveru SamMobile ano. Mělo by se jednat o rozšíření pro základní technologii Bixby. Cílem je usnadnit uživatelům každodenní život.

Bixby

samsung_galaxy_s7_edge_25690678361

Zdroj

Dnes nejčtenější

.