Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi uživatele, kteří využívají svou elektroniku k o poznání extrémnějším činnostem či na netradičních místech, kde je riziko jejího poškození, nastražte uši. Samsung totiž chystá v brzké době představit nový odolný tablet Galaxy Tab Active 2.

Chystaný tablet se nám už dokonce na internetu ukázal v celé své hardwarové kráse a vy tak máte jedinečnou možnost o něm zjistit prakticky vše důležité.

Robustní Galaxy Tab Active 2 je osazen 8“ displejem s rozlišením 1280 x 800 pixelů. Srdcem tabletu pak bude osmijádrový procesor Exynos 7870 a 3 GB RAM. Vnitřní úložiště je pak nabídne 16 GB, půjde však rozšířit o microSD kartu. Na zadní straně nalezneme 7 Mpx kamerku, která bude zvládat Full HD video.  Kamerka na přední straně má 5 Mpx a Full HD video zvládá též. Výbavou „aktivního“ tabletu pak bude samozřejmě kompas, GPS či gyroskop. Více informací však o tabletu zatím nevíme.

Galaxy-Tab-Active-2-GFXBench-371x540

Bohužel nevíme ani to, kdy se nového přírůstku do rodiny tabletů na pultech obchodů dočkáme. Jeho cena by se však měla v Evropě pohybovat kolem 500 až 600 dolarů. Pokud tedy sháníte opravdu odolný tablet s hezkou výbavou za solidní cenu, pár týdnů ještě vyčkejte.

samsung-galaxy-tab-active2

Zdroj: sammobile

Dnes nejčtenější

.