Zavřít reklamu

My lidé máme spoustu společných věcí. Jíme, spíme, chodíme na toaletu a většinou nás všechny probouzí budík. Lidé ale míso klasického budíku častěji využívají smartphone. Proto jsme pro vás dnes vybrali 5 nejlepších budíků pro Android.

Alarm Clock for Heavy Sleepers
Tento budík je jednoduchý, ale účinný. Můžete si u něj nastavit neomezený počet poplachů a kromě toho v aplikaci vždy vidíte odpočet, kdy vám budík zazvoní.

[appbox simple googleplay com.amdroidalarmclock.amdroid&hl=cs]

Alarm Clock Extrem
Tento budík je velmi populární. Nabízí standardní funkce budíku, zahrnuje spousty zvuků, automatické odložení a tlačítko „odložit“ si můžete přizpůsobit podle svých potřeb. Verze zdarma obsahuje velké množství nepříjemných reklam a proto bychom doporučovali zakoupit verzi pro. Jinak se verze free a pro nějak neliší.

[appbox simple googleplay com.alarmclock.xtreme.free]

Alarmy
Aplikace Alarmy je označována jako ten nejobtížnější budík na světě. Pokud chcete budík vypnout musíte například dojít na určité místo v domě nebo vypočítat složitý příklad.

[appbox simple googleplay droom.sleepIfUCan&hl=en]

The Rock Clock
Je jeden z nejvíce unikátních budíků. Aplikace obsahuje 25 tónů, které vytvořil herec The Rock. Neexistuje žádné tlačítko „odložit“, protože to prostě tak The Rock řekl. Pokud chcete být pořádně namotivovaní hned od rána, aplikace je pro vás jako stvořená.

[appbox simple googleplay com.projectrockofficial.rockclock&hl=cs]

Sleep as Android
Tahle aplikace slouží i pro sledování spánku a patří mezi ty nejoblíbenější. Pokud vám nevadí, že budete muset spát s mobilem v posteli, bude vás aplikace podobu spánku sledovat a analyzovat jak dobře spíte. Aplikace dokonce dokáže zjistit zda netrpíte spánkovou apnoe, nebo jinými poruchami. Nicméně nedoporučujeme aplikaci používat jako diagnostický nástroj, raději vše konzultujte s lékařem.

[appbox simple googleplay com.urbandroid.sleep&hl=cs]

time-2743994_1280

Dnes nejčtenější

.