Zavřít reklamu

Samsung oznámil zahájení programu odměn v oblasti mobilní bezpečnosti. Jde o nový program zaměřený na zranitelnost mobilních zařízení, který vyzývá výzkumné pracovníky zabývající se mobilní bezpečností, aby zhodnotili integritu mobilních zařízení Samsung a souvisejícího softwaru s cílem odhalit potenciální zranitelná místa těchto výrobků. Společnost Samsung maximálně využije dovednosti a odborné znalosti výzkumných pracovníků zabývajících se mobilní bezpečností, a posílí tak své pevné odhodlání poskytovat zákazníkům bezpečný zážitek z využívání mobilních zařízení.

„Jako přední poskytovatel mobilních zařízení a s nimi spojených zážitků si společnost Samsung uvědomuje, jak důležité je chránit údaje a informace uživatelů, a proto považuje bezpečnost při vývoji všech svých výrobků a služeb za naprostou prioritu,“ uvedl Injong Rhee, výkonný viceprezident a ředitel oddělení výzkumu a vývoje, softwaru a služeb obchodní jednotky Mobile Communications společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

„Společnost Samsung v rámci svého odhodlání zasazovat se o bezpečnost mobilních zařízení s hrdostí zahájí partnerskou spolupráci s výzkumnými pracovníky z této oblasti, aby zajistila, že všechny její výrobky budou pozorně a nepřetržitě sledovány s cílem odhalit jakékoli potenciální slabiny.“

Závazek společnosti Samsung v oblasti mobilní bezpečnosti

Program odměn společnosti Samsung v oblasti mobilní bezpečnosti je nejnovější iniciativou, která má prokázat pevný závazek společnosti nabízet všem zákazníkům bezpečný zážitek z využívání mobilních zařízení. Program odměn byl v lednu 2016 zahájen pilotní fází, jejímž cílem bylo zajistit efektivní a produktivní představení projektu širší komunitě bezpečnostních expertů.

Společnost Samsung kromě toho od října 2015 každý měsíc zveřejňuje aktualizace z oblasti bezpečnosti svých nejdůležitějších zařízení. Tempo aktualizací, které nemá v tomto odvětví obdoby, by nebylo možné bez spolupráce a pomoci výzkumných pracovníků ze všech koutů světa.

Podrobné informace o programu odměn v oblasti mobilní bezpečnosti

Program se bude týkat všech mobilních zařízení společnosti Samsung, která jsou v současné době z hlediska bezpečnosti aktualizována na měsíční a čtvrtletní bázi, tj. celkem 38 zařízení. Kromě toho bude program odměňovat oznámení týkající se potenciálních slabin nejnovějších mobilních služeb společnosti Samsung, mj. Bixby, Samsung Account, Samsung Pay a Samsung Pass. Podle závažnosti příslušného zjištění a podle toho, zda je bude výzkumný pracovník schopen podpořit důkazy, rozdělí společnost Samsung odměny až do výše 200 000 amerických dolarů.

Program bezpečnosti mobilních zařízení byl zahájen s okamžitou platností. Další informace včetně podmínek programu najdete na stránce Samsung Mobile Security.

samsung-budova-FB

Dnes nejčtenější

.