Zavřít reklamu

Přesné datum představení nového Samsungu Galaxy S9 nezajímá jen fanoušky této jihokorejské společnosti, ale například i sázkové kanceláře. Ty totiž vidí ve vypsání kurzů na datum představení poměrně zajímavou finanční možnost a tak není divu, že je začali po celém světě pomalu vypisovat.

Vypsání kurzů však chtějí samosebou využít a i nejrůznější tipéři, kteří mají do společnosti alespoň částečný nadhled. Jeden ze sázkařů, kteří si už v minulosti sázením na podobné události vydělali solidní balík, má podle svých slov jasno. Údajně má totiž velmi důvěryhodné zdroje, které mu datum představení prozradily. To by podle něj mělo proběhnout na akci Mobile World Congress, která se bude konat od 26. února do 1. března 2018 ve španělské Barceloně.

Představení na přelomu února a března by tak do puntíku potvrdilo informace o plánovaném dřívějším představení, model Galaxy S8 totiž Samsung světu ukázal až na konci března.

Ví toho podezřele moc

Tipér však neprozradil jen samotné datum, ale i něco navíc. Například je podle něj už nyní jasné, že Samsung okopíroval některé prvky z iPhonu X. Jaké však má přesně na mysli prozradit nechtěl. Podle webu sammobile to však s největší pravděpodobností vypadá na razantní vylepšení skenu obličeje, o kterém jsme vás informovali na našem webu před pár dny i my.

Pokud tedy rádi vsázíte a chcete si zkusit vsadit i na něco jiného než na sport, můžete zkusit štěstí právě s odhalením Samsungu. V tuto chvíli sice nemůžeme s jistotou říci, zda jsou informace od tipéra pravdivé, protože je klidně možné, že se o datu v Samsungu ještě nerozhodlo, nereálné se však též být nezdá. Samsung si navíc na tajemství okolo svých produktů až tolik nepotrpí, takže bychom se podobnému úniku též úplně nedivili. Stoprocentní jistotu však přinese až samotná pozvánka od Samsungu.

Galaxy S9 concept Metti Farhang FB

Dnes nejčtenější

.