Zavřít reklamu

Huawei má v plánu uvést na trh svou řadu vlajkových smartphonů Huawei P60 a skládací Huawei Mate X3 již v březnu tohoto roku. V nedávno zveřejněných online reklamách na Weibo se uvádí, že k odhalení nejnovějších produktů značky dojde 23. března.

Již začátkem tohoto roku zaznělo ze strany Huawei, že řada P60 a skládací Huawei Mate X3 budou představeny společně v březnu 2023. Podle všeho čínský technologický gigant přijde nejen s novými smartphony, ale i dalšími zařízeními svého technologického ekosystému, jako jsou bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 5, chytré hodinky Huawei Watch 4 nebo chytrý fitness náramek Huawei Band 7.

Pokud jde o Huawei P60 Pro z dostupných informací vyplývá, že bude mít 6,6″ OLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz a rozlišením 1440p a bude poháněn Snapdragonem 8 Gen 2 SoC. Dále lze počítat s 5 000 mAh baterií, která bude podporovat 100 W kabelové a 50 W bezdrátové nabíjení. Bohužel k vůli obchodním restrikcím znemožňujícím Huawei používat 5G procesory, bude nutné spokojit se s rychlostí 4G.

Značka Huawei se těší velké oblíbenosti nejen u českých zákazníků a představení nových produktů tak bude jistě ostře sledovanou událostí. Uvidíme čím vším nás za něco málo přes 2 týdny překvapí.

Dnes nejčtenější

.