Zavřít reklamu

Paměťové karty od Samsungu patří mezi ty nejlepší na trhu. Pokud tedy od stejné značky vlastníte i smartphone a rádi byste rozšířili jeho vnitřní úložiště, pak s microSD kartou od Samsungu určitě neuděláte krok vedle. A právě na jednu tu dnes ve spolupráci s Gearbest pro vás máme slevový kupón. Konkrétně se vztahuje na 128GB variantu karty Samsung EVO Ultra Micro SDXC UHS-3. Pojďme si ji tedy krátce představit.

Přidanou hodnotou karty je odolnost vůči vodě, vysokým teplotám, magnetům a rentgenovému paprsku. Potěší i poměrně slušné hodnoty rychlostí čtení a zápisu – 100 MB/s při čtení a 40 MB/s při zápisu. Díky tomu tak není problém na kartu zapisovat 4K videa a samozřejmě fotky, aplikace, filmy a jiné soubory.

Specifikace:

Typ karty: Micro SDXC
Kapacita: 128 GB
Třída: Class 10
Rychlost čtení: 100 MB/s
Rychlost zápisu: 40 MB/s
UHS Speed Class: UHS-3
Podpora nahrávání 4K videa: Ano
Certifikáty: CE,FCC

Tip: Pokud zvolíte některou z voleb registrované přepravy (Registered Air Mail) a budete nuceni zaplatit daň a popřípadě i clo, pak můžete po Gearbestu požadovat plnou kompenzaci veškerých poplatků. Stačí jen kontaktovat středisko podpory, doložit doklad o zaplacení skla a vše vám bude následně proplaceno.

Samsung EVO Ultra Micro SDXC FB

Poznámka: Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

*Slevový kód je omezený na 15 využití. V případě velkého zájmu je tedy možné, že kód nebude po krátké době od zveřejnění článku již fungovat.

Dnes nejčtenější

.