Zavřít reklamu

O blížících se hodinkách Gear S4 si díky posledním únikům informací povídají i vrabci na střeše. Nová generace chytrých hodinek od Samsungu by se totiž měla podle všeho pochlubit výrazně vyšší kapacitou baterie a dokonce i LTE konektivitou po vzoru konkurenčních Apple Watch. Kdy se ale představení tohoto modelu dočkáme? Vypadá to, že již brzy.

Brzkému příchodu nových kukaček nasvědčuje i nedávný krok jihokorejského giganta. Ten si totiž ve své domovině certifikoval bezdrátový nabíjecí stojánek právě pro Gear S4, čímž naznačil, že se hodinek dočkáme již poměrně brzy. Certifikační procesy totiž zpravidla probíhají jen několik týdnů před vypuštěním finálního produktu na trh. 

Označení bezdrátové nabíječky pro nový model je EP-YO805, zatímco hodinky Gear S4 by měly být označovány jako SM-R805. Že se jedná o nabíječku právě pro nový model naznačuje především systém označování z minulých let, kdy například vloni nesla nabíječka modelu Gear S3 označení EP-YO760 a samotný model Gear S3 SM-R760. 

V tuto chvíli není zcela jasné, kdy bychom se mohli představení těchto hodinek dočkat. Včera se však objevily informace, které naznačují, že by mohly hodinky dorazit zhruba na přelomu září a října, jelikož se Apple rozhodl pro jejich nepředstavení spolu s chystaným phabletem Galaxy Note9. Zda je to ale pravda samozřejmě v tuto chvíli netušíme. 

gear-s4-01

Dnes nejčtenější

.