Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Najít chytré hodinky, které by podporovaly většinu žádaných funkcí, nabízely by skvělou výdrž baterie a zároveň nestály několik tisíc korun není úplně jednoduché. Novinka Diggro DI10 však dokazuje pravý opak, jelikož tyto chytré hodinky umí měřit kroky, spálené kalorie, ušlou vzdálenost, jsou voděodolné, vydrží na baterii až jeden rok a především pak vychází jen na 440 Kč.

Chytré sportovní hodinky Diggro DI10 zaujmou svým designem všechny příznivce populárních Casio G-Shock, protože svým robustním designem jsou jim v mnohém podobné. Narozdíl od nich však podporují několik chytrých funkcí a je možné si je spárovat s telefonem. Diggro DI10 dokáží počítat kroky, spálené kalorie i ušlou vzdálenost. Navíc jsou díky certifikaci IP68 voděodolné až do 50 metrů. Z telefonu jsou schopné přijímat SMS, hovory a notifikace z Facebooku, WhatsAppu a dalších. Zároveň umí posloužit i jako dálková spoušť fotoaparátu telefonu pro snadné pořizování selfie a podporují i funkcí budíku. Nejlákavější na hodinkách Diggro DI10 je ale jejich výdrž, protože s 290mAh baterií CR2430 jsou schopné vydržet až 12 měsíců.

Hodinky disponují 1,21″ displejem, který nabízí podsvícený ciferník. Šasi hodinek je vyrobené z hliníku, postranní tlačítka pak z nerezové oceli. Silikonový náramek je vyměnitelný.

Poštovné do ČR skrze neregistrovanou dopravu je zdarma. Doporučujeme však využít volbu Registered Air Mail za 28 Kč. Daň ani clo při přepravě neplatíte.

1533180952662361

Dnes nejčtenější

.