Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Viber, vedoucí komunikační aplikace, přináší vice než jedné miliardě registrovaných uživatelů na celém světě možnost vyměňovat si nyní zprávy dvakrát rychleji. Viber navíc přichází s novým vylepšeným designem pro efektivní chatování, ale také s platformou, která je uživatelsky snadná a vizuálně krásná.

Posílali jste si někdy zprávy s přáteli a říkali si, jestli je vůbec otevřeli a proč jim trvá tak dlouho vám odpovědět? Viber nyní přenáší chatování do “ultra” reálného času a umožňuje vám, abyste byli ještě v lepším kontaktu se svými přáteli a navíc na obrazovce, která je vizuálně vylepšená. Všichni uživatelé Viber mají nyní možnost:

  • Posílat zprávy rychleji než kdy dříve: Zprávy jsou nyní doručovány dvakrát rychleji a vaše konverzace tak jsou přirozenější. Mizí také panika, když někdo neodpovídá.
  • Rychlejší ikony pro status zpráv: Nové ikonky pro status doručení zpráv umožňují vidět, jestli zpráva byla odeslána ✓, doručena ✓✓a přečtena ✓✓.
  • Větší a jasnější chatovací bubliny: Jasnější barvy a větší chatovací okénka umožňují lépe se na zprávy soustředit, ale také vidět více obsahu na první pohled.
  • Jasnější GIFy, fotky a videa: Obrázek má hodnotu tisíce slov a všichni navíc milujeme sdílení fotek a videí s rodinou a přáteli.Nyní na obrazovce uvidíte větší a kvalitnější náhledy fotek a videí, které obdržíte.

Kromě novinek Viber zajišťuje šifrování komunikace na obou koncích a je tak nejbezpečnějším messengerem. Uživatelé aplikace Viber si mohou být jistí, že jejich informace a data nejsou sdíleny s třetími stranami. Vidět je nemůže ani Viber – uživatelé tak mají 100% soukromí.

“Snaha zajistit milionům uživatelů výjimečný komunikační zážitek je to, co nás neustále žene kupředu. Chtěli jsme uživatelům poskytnout lepší vizuální zážitek a uživatelsky efektivnější aplikaci,” řekl Ofir Eyal, VP Product, Viber. “Všechno, co děláme se soustředí na to, jak spolu komunikujeme a jak se propojujeme. Nyní uživatelům kdekoliv na světě přinášíme nejrychlejší službu, která ale také zajišťuje zábavný a vizuálně hezký zážitek.”

Možnost posílat rychlejší zprávy mají nyní uživatelé iPhonů. Pro uživatelé Androidů bude tato novinka dostupná v blízké době.

Vyzkoušejte novou a vylepšenou chatovací obrazovku s rychlejšími zprávami. Updajtujte si svojí verzi Viber ještě dnes vb.me/52b34b.

Rakuten Viber:

  • Rakuten Viber propojuje lidi. Nezáleží na tom, kde jsou a odkud jsou. Naše globální uživatelská základna má přístup k široké nabídce služeb, která zahrnuje chatování, video hovory, skupinové zprávy, novinky od jejich oblíbeným značek a influencerů. Zajišťujeme, aby naši uživatelé měli bezpečné prostředí, kde mohou vyjadřovat své emoce.
  • Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., vedoucí světové společnosti v oblasti e-commerce a finančních služeb. Je oficiálním komunikačním nástrojem fotbalového klubu FC Barcelona a oficiálním partnerem Golden State Warriors.

Připojte s k Viberu dnes a užijte si nejlepší možnosti komunikace na světě.

Rakuten:

Rakuten, Inc. (TSE: 4755) je vedoucí globální společností v oblasti internetových služeb pro jednotlivce, komunity a společnosti. Společnost byla založena v Tokyu v roce 1997 jako online marketplace. Od té doby ale své aktivity rozšířila do oblastí e-commerce, fintech, digitálního obsahu a komunikace s vice než jednou miliardou lidí po celém světě. Od roku 2012 se každoročně umisťuje mezi 20 nejvíce inovativními společnosti na žebříčku časopisu Forbes. Rakuten Group má vice než 14 000 zaměstnanců a pobočky ve 29 zemích a regionech.

viberx

Dnes nejčtenější

.