Zavřít reklamu

Dnešní den bude pro fanoušky jihokorejského giganta velmi zajímavý. Samsung totiž v San Franciscu odstartuje svou tradiční vývojářskou konferenci, na které se chystá představit několik velmi zajímavých věcí. Jednou z nich je alespoň podle aplikace vytvořené pro tuto událost představení nového prostředí systému Android 9.0 Pie. To se začne testovat na vlajkových lodích Galaxy S9 a S9+. 

Beta testování se velmi pravděpodobně rozběhne jako v minulosti pouze ve Velké Británii, USA a Jižní Koreji. I tak se však můžeme těšit na spousty screenshotů a prvních dojmů testerů, kteří se o ně jako již tradičně podělí na různých sociálních sítích. A že je na co se těšit. Android 9 Pie by totiž měl na telefony od Samsungu přinést vylepšenou aplikaci pro fotoaparát, nová písma či spoustu dalších designových úprav. Finální verze systému by pak mohla na první Samsungy dorazit začátkem příštího roku. Již tradičně budou jako první na řadě nejnovější vlajkové lodě, ke kterým se budou postupně přidávat starší modely.

Takto bude Android 9 na telefonech od Samsungu vypadat:

Krom spuštění beta testování bychom se měli dnes dočkat i prozrazení prvních detailů o skládacím smartphonu, na kterém Samsung posledních několik měsíců pracuje. Podle zpráv z minulých týdnů však bude dnešek v tomto ohledu spíše strohý a na velkolepé představení si budeme muset ještě pár měsíců počkat. Uživatelské prostředí systému upraveného pro ohebný displej by ale Samsung ukázat mohl. 

how_to_install_android_9_pie_1600_thumb800

Dnes nejčtenější

.