Zavřít reklamu

V minulosti nabízel Samsung své nové vlajkové lodě s párem prémiových sluchátek a Galaxy S10 nebude výjimkou. Kromě klasických AKG sluchátek bude jihokorejská společnost rozdávat i nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds. Není však důvod jásat.

Podle posledních informací budou nová sluchátka vybavená pouze 58mAh bateriemi. Pouzdro, ve kterém budou dodávána nabídne dalších 252mAh. To není mnoho. Loňské Gear IconX na tom byly daleko lépe. Jejich baterie mají kapacitu 82mAh a pouzdro 340mAh. Je nutno zmínit, že už loňský model sluchátek na tom nebyl s vydrží na jedno nabití zrovna nejlépe.

Ano, je pravda, že nový Galaxy S10 nabídne reverzní bezdrátové nabíjení, ale to je nedokonalé řešení. Sluchátka si totiž mohou koupit i lidé nevlastnící nejnovější vlajkovou loď Samsungu.

Galaxy Buds budou fungovat i v samostatném režimu (bez nutnosti párování s telefonem) a přinesou oproti Gear IconX dvojnásobnou kapacitu vnitřního úložiště, tedy 8GB. To by mělo stačit na přibližně 2000 skladeb. Vylepšeno bude také Bluetooth, verze 4,2 bude povýšena na 5.0. Nebude chybět také odolnost proti potu podle standardu IPX2.

Samsung tato bezdrátová sluchátka odhalí společně s řadou Galaxy S10 20. února. V některých zemích je nabídne jako dárek k předobjednávce. Do prodeje by se měly dostat přibližně ve stejný čas jako Galaxy S10, tedy v první polovině března.

Galaxy Buds a-1520x794

Dnes nejčtenější

.