Zavřít reklamu

Letošní vlajkové lodě od Samsungu byly možná pro mnoho lidí určitým zklamáním. Jihokorejský gigant se u nich totiž neodvážil k žádným velkým inovacím a spíš dotáhl k dokonalosti to, co představil u loňských “es osmiček”. Příští rok by však měl být zcela jiná káva.

Příští rok by měl Samsung představit již desátou generaci svého prémiového Galaxy S, takže se všeobecně očekává něco skutečně velkého. Podle dostupných informací bychom se tak měli dočkat skvělého výkonu, nového designu, čtečky otisků prstů implementované v displeji a několika dalších novinek, kterými se Samsung pokusí světu vyrazit dech. Na jaký design bychom se tedy měli začít těšit? Napovědět by nám mohla záhadná fotografie, která se objevila na internetu a o které je spousta zahraničních portálů přesvědčena, že by se mohlo jednat o prototyp právě chystaného Galaxy S10.

screenshot_20180519-174951

Jak můžete sami vidět, kvalita fotografie není nikterak valná. Přesto z ní však lze vypozorovat prakticky nulový rámeček kolem displeje. O zúžení rámečků se však skutečně spekuluje a je tedy možné, že právě zařízení zachycené na fotografii je skutečně prototypem telefonu, který Samsung příští rok slavnostně představí. 

Takto by mohl vypadat Galaxy S10 s výřezem po vzoru iPhonu X:

Uvidíme, co nám tedy přinesou další dny. Představení nového modelu je však ještě skutečně daleko a zraky všech se teď spíše upínají k plánovanému Note9. Po jeho představení se ale dá očekávat, že se lavina úniků Galaxy S10 spustí naplno. 

Galaxy S10 concept FB

Dnes nejčtenější

.