Zavřít reklamu

V jednom z našich minulých článků jsme vás informovali o novém smartphonu Galaxy XCover Pro. Společnost Samsung tento skvěle vypadající a dokonale odolný telefon začne prodávat již zanedlouho a k dostání bude i u nás, proto se na něj v dnešním článku pojďme podívat o něco podrobněji.

Nejnovější Samsung Galaxy XCover Pro je nejen velmi odolný, ale také stylový a jeho ovládání a výkon lze v mnoha ohledech přizpůsobit potřebám situace. Je využitelný v mnoha oborech, vyžadujících práci v náročných podmínkách – od maloobchodu a výroby až po zdravotnictví či logistiku. . Základní parametry tohoto smartphonu vycházejí ze současných standardů řady Samsung Galaxy – telefon je vybaven velkým, kvalitním displejem, baterií s dlouhou výdrží a spolehlivou bezpečnostní platformou Samsung Knox. Samsung Galaxy XCover Pro můžete využít nejen jako klasický smartphone, ale třeba také jako vysílačku na platformě Microsoft Teams.

„Galaxy XCover Pro je výsledkem dlouhodobých a rostoucích investic Samsungu do B2B trhu,“ uvedl DJ Koh, prezident a generální ředitel divize IT a mobilních komunikací společnosti Samsung Electronics. „Podle nás čekají tento trh v roce 2020 výrazné změny a my hodláme stát v jejich čele. Chceme nastupující generaci profesionálů v různých oborech, do nichž pronikají digitální technologie, nabídnout otevřenou a kooperativní mobilní platformu,“ dodal.

Navzdory špičkovému vybavení a skvělé odolnosti si Samsung Galaxy XCover Pro zachoval malý rozměry i nízkou hmotnost, čímž výrazně vyčnívá z kategorie běžných profesionálních chytrých telefonů a stává se nejstylovějším a nejelegantnějším odolným telefonem této třídy na současném trhu. Smartphone se pyšní odolností třídy IP68 proti vlhkosti a prachu, odolá pádu z výšky až 1,5 metru i bez ochranného pouzdra a je držitelem certifikátu MIL-STD 810G, což svědčí mimo jiné i o jeho odolnosti proti extrémním nadmořským výškám, vlhkosti a dalším náročným přírodním podmínkám. Telefon umožňuje dobíjení přes Pogo konektor i použití dokovacích stanic jiných výrobců. Baterie s kapacitou 4050 mAh zajišťuje opravdu úctyhodnou výdrž a navíc ji lze vyměnit, takže si můžete pořídit dvě baterie a obě střídavě dobíjet.

Samsung Galaxy XCover Pro je dále vybaven dvěma programovatelnými tlačítky, díky kterým si uživatelé mohou nastavení a funkce přístroje do značné míry přizpůsobit vlastním potřebám. Jediným stiskem tlačítka lze tak například spustit skener, zapnout svítilnu či otevřít aplikaci pro správu vztahů se zákazníky. Není nutné vyhledávat aplikaci na displeji nebo procházet menu, dokonce se na displej ani nemusíte podívat.

Smartphone je vybaven elegantně vypadajícím a dobře čitelným displejem typu Infinity s úhlopříčkou 6,3 palce a rozlišením FHD+, dotykový panel bez problémů funguje i za nepříznivého počasí. Speciální režim navíc umožňuje práci v rukavicích, další novinkou je převod hlasu na text, díky němuž lze v případě potřeby zprávy i pohodlně diktovat. Galaxy XCover Pro může také fungovat coby praktická vysílačka – stačí tlačítko stisknout a jste okamžitě v kontaktu s tím, koho potřebujete.

Profesionálové napříč nejrůznějšími obory mohou díky spolupráci společnosti Samsung s dalšími subjekty ke své práci využívat i další mobilní hardwarová i softwarová řešení od těchto partnerů – k osvědčeným patří firmy Infinite Peripherals, KOAMTAC, Scandit či Visa. Skener čárových kódů umožní například sledovat stav skladových zásob, dodávek či plateb, platební systémy umí telefon proměnit v mobilní pokladnu.

Do výbavy modelu Galaxy XCover Pro patří i Samsung POS, mobilní platební terminál tvořící součást pilotního programu Tap to Phone společnosti Visa. Spolehlivé, pohodlné a bezpečné softwarové řešení umožňuje prodejcům udržet přehled o tom, jak jejich zákazníci nejraději platí, a není díky němu nutné investovat do samostatného přístroje se stejným účelem. Softwarový terminál Tap to Phone využívá transakce typu EMV, data o transakcích jsou v naprostém bezpečí. Platba se uskuteční za pár vteřin, stačí, když zákazníci k Samsungu Galaxy XCover Pro přiloží bezkontaktní kartu, telefon nebo hodinky s platební funkcí.

Při vývoji Galaxy XCover Pro byl ale kladen velký důraz také na bezpečnost dat, o které se stará zmíněná vícevrstvá platforma Samsung Knox, splňující nejvyšší profesionální standardy. Smartphone disponuje funkcí izolace a šifrování dat, hardwarovou ochranou i ochranou při náběhu systému, díky čemuž je celý systém chráněn před útoky, malwarem a dalšími hrozbami. Do výbavy patří i čtečka otisků prstů a systém rozpoznávání tváře, díky němuž telefon v terénu zvládá i bezdotykovou identifikaci. Platforma Samsung Knox zase zaručuje přizpůsobení funkce firemním potřebám.

Samsung Galaxy XCover Pro bude v České republice dostupný v první polovině února za doporučenou maloobchodní cenu 12 990 Kč. Na vybraných trzích bude Galaxy XCover Pro k dispozici i ve verzi Enterprise, která firemním klientům zaručuje dvouletou dostupnost na trhu a čtyři roky bezpečnostních aktualizací.

Samsung Galaxy XCover Pro terrain fb

Dnes nejčtenější

.