Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Obchod Mobil Pohotovost si pro své zákazníky připravil další exkluzivní akci, kterou ocení především milovníci hudby a kvalitního audia. Shází vám ve vaší výbavě bezdrátová sluchátka nebo reproduktor? Jestliže ano, poté byste rozhodně neměli propást momentálně probíhající nabídku, která je platná pouze do vyprodání zásob. Mobil Pohotovost totiž aktuálně rozdává hudebníky dárky k vybraným produktům.

Při zakoupení jednoho z vybraných produktů si můžete přijít na sluchátka Niceboy HIVE E2 v hodnotě 990 Kč, nebo reproduktor Niceboy RAZE mini v hodnotě 749 Kč. Abyste jedno z těchto zařízení získali, stačí vám splnit pouhou jednu podmínku. Pro získání reproduktoru si budete muset zakoupit sluchátka Niceboy HIVE 2 joy, Niceboy HIVE Pods 2, nebo Niceboy HIVE Podsie, avšak pokud máte spíše spadeno na zmiňovaná sluchátka, budete si muset pořídit reproduktor Niceboy RAZE 2 Twins, nebo Niceboy RAZE 2 Ego. Díky těmto praktickým dárkům značně rozšíříte svou audiovýbavu o dva další produkty, které můžete využít při různých příležitostech.

Mobil Pohotovost k vybraným produktům rozdává hudební dárky zdarma

Chytrý náramek Niceboy X-Fit Active

Nabídka na nové audio vás zrovna netáhne a raději byste ocenili něco jiného? Poté by vám do oka mohl padnout chytrý náramek Niceboy X-Fit Active, který se vyznačuje svou spolehlivostí a funkcemi. Náramek si poradí s přímým měřením srdečního tepu, na jedno nabití vydrží až sedm dní, upozorní vás v případě delší nečinnosti, umožní vám ovládat spoušť fotoaparátu a hudbu, dokáže monitorovat spánek a denní aktivity a pyšní se certifikací IP67, díky čemuž je plně voděodolný. Běžná cena náramku Niceboy X-Fit Active činí 999 Kč, avšak nyní je k dispozici se slevou za pouhých 659 Kč.

Niceboy X-Fit Active

Mobil Pohotovost rozdává k vybraným produktům sluchátka a reproduktory fb

Dnes nejčtenější

.