Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte nová sluchátka, automakery, reproduktory, periferie k počítačům či jinou elektroniku se co možná nejlepším poměrem cena/výkon? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Mobil Pohotovost totiž tento týden spustila velký výprodej elektroniky z dílny Niceboy, díky kterému lze nyní ušetřit nemalé peníze.

Pád cen je u některých produktů od Niceboy skoro až neuvěřitelný. Například velmi oblíbená sluchátka Niceboy HIVE drops seženete se skvělou slevou 52 % jen za 712 Kč, potěší ale i sleva na reproduktor (RAZE) či RAZE 2 Ego, které nyní vyjdou jen na 792 Kč. V prvním případě totiž spadla cena o úctyhodných 47 %, ve druhém pak o ještě zajímavějších 33 %. Na své si přijdete i v případě, že fandíte chytrým hodinkám – model Niceboy X-fit Watch Pixel totiž zlevnil o 20 %. Pokud pak pokukujete o autokamerách, připravte se na slevy až ve výši 39 %.

Co se týče periferií k počítači, do slev se dostala konkrétně řada ORYX. která se těší mezi hráči velmi slušné oblibě. Například na herních myškách můžete díky tomu ušetřit až parádních 38 %, na klávesnicích uzpůsobených potřebám hráčům pak velmi slušných 20 %. K dispozici jsou rovněž zlevněné headsety či webkamery, které váš domácí gaming dotáhnou k dokonalosti.

Dnes nejčtenější

.