Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto a hudba je neodlučitelná kombinace, která s sebou přináší své osobité kouzlo. Muzika totiž skvěle doplňuje večerní setkání s přáteli. Přesně proto pro vás přinášíme skvělý tip, jenž by vám rozhodně jen tak neměl uniknout. Pro přehrávání zmiňované hudby je samozřejmě potřeba disponovat kvalitním reproduktorem, což dokáže zajistit populární značka Niceboy, která vyrábí ty nejlepší produkty v poměru cena/výkon. Hitem letošního léta je pak reproduktor RAZE 4 Origin s notnou dávkou skvělých vychytávek.

Samozřejmě se jedná o přenosný bezdrátový reproduktor, který si můžete vzít doslova kamkoliv. Překážkou v tomto směru dokonce není ani voda, jelikož se produkt pyšní prachuodolným a vodotěsným tělem dle certifikace IP67. Kvalitní, a především tedy stabilní spojení s telefonem pak zajišťuje technologie Bluetooth 5.0 a potěšit dokáže i ohromující 20W výkon. Kvalitu zvuku i hlasitost pak lze ještě zdvojnásobit díky funkci True Wireless, která vám umožní propojit dva Niceboy reproduktory do stereo režimu.

Špatně na tom není ani výdrž baterie. Reproduktor můžete s klidem na duši vzít například na stanovačku, kde s jistotou oceníte jeho až 20hodinovou výdrž baterie na jedno nabití. Hudbu pak lze ještě přehrávat přímo z micro SD karty, případně zařízení propojit 3,5mm jack kabelem. Pro případy nouze ani nechybí integrovaná anténa pro poslech FM rádia. V některých případech pak dokáže potěšit i mikrofon pro takzvané hands-free telefonní hovory. Napájení pak probíhá prostřednictvím moderního USB-C konektoru. To vše navíc získáte za pouhých 1 199 korun.

Niceboy RAZE 4 Origin zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.