Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pro QR & Barcode Scanner

Aplikace Pro QR & Barcode Scanner je velmi užitečným nástrojem pro váš smartphone s Androidem. Umožní vám rychle a kvalitně skenovat QR kódy a čárové kódy prostřednictvím fotoaparátu vašeho telefonu, a to v mnoha různých formátech. aplikace je rychlá a spolehlivá, bez dalších nákupů v aplikaci.

Původní cena: 119,99

Binary Calculator Pro

Chybí vám ve vašem smartphonu binární kalkulačka? Aplikace Binary Calculator Pro vám umožní sčítat, odčítat, násobit a dělit veškerá čísla v binárním formátu. Jedná se spíše o základní aplikaci, vhodnou především pro studenty a laiky.

Původní cena: 19,50 Kč

Ego Rigo

Máte rádi překážky? Ve hře Ego Rigo si jich užijete opravdu bohatě. Záleží jen na vás a vaší šikovnosti, zda a jak se vám podaří prosmýknout se na hracím poli mezi všemi překážkami a objekty, které se vám postaví do cesty. Labyrintem byste měli projít co nejrychleji a nedotknout se žádné z jeho stěn. Hra obsahuje nákupy v aplikaci.

Původní cena: 94,99

Tower of Farming – idle RPG (Soul Event)

Hra Tower of Farming v sobě kombinuje dobrodružství, souboje i RPG prvky. Vaším úkolem bude co nejdéle ubránit svou věž před nepřáteli. Ve hře vás čeká spousta různých zbraní a hrdinů, ale také nepřátel a monster. Na výběr budete mít z několika různých herních režimů. Součástí hry jsou nákupy v aplikaci.

Původní cena: 21,99 Kč

Shadow of Death: Dark Knight – Stickman Fighting

Shadow of Death: Dark Knight – Stickman Fighting vás doslova vtáhne do tajemného fantasy světa, ve kterém si přijdou na své snad všichni milovníci RPG her. Ve hře se můžete stylizovat do vašeho oblíbeného hrdiny a pustit se do hrdinských bitev a řady zajímavých výzev.

Původní cena: 26,99 Kč

Dnes nejčtenější

.