Zavřít reklamu

Korejská společnost Samsung si připravila představení nového telefonu Galaxy M11, který spadá do nižší kategorie. I přesto se ale může pochlubit celkem čtyřmi fotoaparáty anebo moderním Infinity-O displejem, tedy průstřelu podobně jako to mají třeba vlajkové modely Galaxy S20.

Telefon byl představen trochu netradičně. Společnost ani nevydala tiskovou zprávu, místo toho vložila telefon rovnou na své stránky. Displej telefonu má velikost 6,4 palců, jedná se o LCD panel s rozlišením HD+. Samsung nezveřejnil přesný název čipsetu, má ale osmijádrové CPU na frekvenci 1,8 GHz. Pokud jde o paměti, tak úložiště má 32 GB a dá se dále rozšířit pomocí microSD karet. Paměť RAM má kapacitu 3 GB.

Na zadní straně se nachází tři fotoaparáty. Ten hlavní má 13 MPx a světelnost F/1,8, druhý je ultra širokoúhlý a má 5 MPx. Třetí fotoaparát slouží jako senzor hloubky ostrosti a má 5 MPx. Selfie kamera na přední straně má 8 MPx a je schovaná v průstřelu na levé horní straně. Video dokáže tento telefon nahrávat v rozlišení 1080p.

Zajímavá je kapacita baterie 5 000 mAh, telefon tak vydrží na jedno nabití dva dny bez větších problémů. Samotné nabíjení probíhá pomocí USB-C a nechybí ani 3,5mm audio konektoru. Jeden z mínusů může být absence NFC, takže si například nezaplatíte bezkontaktně pomocí telefonu. Datum vydání ani cena není v tuto chvíli známá.

Dnes nejčtenější

.