Zavřít reklamu

Představení nových telefonů OnePlus je za rohem. A to mimo jiné znamená velké množství úniků, které z části vypouští přímo společnost. Díky tomu se alespoň můžeme s předstihem podívat na OnePlus 8, který obdrží hned dvě nově barevné varianty. Zároveň byl odhalen design telefonu ze všech stran.

Klasickou černou barvu doplní i tzv. barevná edice Interstellar Glow, kde barvy přechází z purpurových odstínů do červené až oranžové. U OnePlus se jedná o poměrně velké překvapení, v minulosti totiž tato společnost vydávala telefony v hodně konzervativních barvách a podobné přechody jsme vidět nemohli. Druhou novou barvou je Glacial Green, která už není takovým překvapením, vzhledem k tomu, že jsme ji nedávno mohli vidět i u renderu dražšího modelu OnePlus 8 Pro.

Není to však jen o nových barvách. Zveřejněny byly i některé specifikace. Displej na přední straně má mít velikost 6,55 palců, FullHD+ rozlišení a opět by se měla podporovat 90Hz obnovovací frekvence. Novinkou bude průstřel v levém horním rohu, ve kterém se ukrývá 16 MPx selfie kamera. Na zadní straně se očekává 48 MPx hlavní fotoaparát, 16 MPx ultra širokoúhlý fotoaparát a 2 MPx makro kamera. Výkon telefonu obstará Snapdragon 865, který doplní až 12GB RAM paměť a 256GB úložiště. Díky tomuto čipsetu se dočkáme i podpory 5G sítí.

Kapacita baterie narostla na 4 300 mAh a chybět nebude ani ultra rychlé 30W nabíjení. Bezdrátové nabíjení a splnění certifikace IP se má týkat pouze nejvyššího Pro modelu. U klasického OnePlus 8 tak budou stále chybět. Oficiální představení by mělo proběhnout 15. dubna.

Dnes nejčtenější

.