Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Truck Rush 3D

Někdy si člověk zkrátka potřebuje jenom tak zajezdit. Titul Truck Rush 3D nabízí skvělou hratelnost, zábavu, a dokonale minimalistické, barevné herní 3D prostředí. Vaším úkolem bude dostat se s vaším vozidlem až do cíle. Na své cestě se budete muset vyhýbat četným překážkám, ale také sbírat mince. Hra má neomezený počet úrovní, barevné prostředí se v každé z nich mění.

iOS Lines White – Icon Pack

Chcete si trošku pohrát se vzhledem uživatelského rozhraní vašeho telefonu? Balíček iOS Lines White – Icon Pack nabízí více než 5 tisíc nejrůznějších ikonek, více než 36 tapet v HD rozlišení a mnoho dalšího. iOS Lines White – Icon Pack podporuje řadu populárních launcherů a jeho tvůrci nabídku ikon i tapet neustále rozšiřují.

Balíček iOS Lines White – Icon Pack stáhnete zdarma zde (původní cena 26,99 Kč).

Cytus II

Děj hry Cytus II se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kde se lidem podařilo změnit vývoj internetu a připojení. Propojit skutečný svět s tím internetovým je najednou snadné. Ve virtuálním prostoru s názvem cyTus existuje záhadná DJsá legenda jménem Æsir. Jeho hudba má neodolatelné kouzlo. Nechte se i vy unést jeho rytmy a snažte se trefit noty tak, abyste vyhráli.

Beast Towers TD

Beast Towers TD je zábavná a populární hra žánru „tower defense“. Lidé napadli váš hrad, a na vás bude, abyste ho řádně ubránili. Nezbývá vám nic jiného než vyvolat příšery a pustit se do obrany. Hra Beast Towers TD se vyznačuje lákavým 3D designem, hráči v ní mají možnost dále vyvíjet své příšery a odemykat nové postavy.

Dnes nejčtenější

.