Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

The Sound of Animals

The Sound of Animals je vzdělávací aplikace pro děti, která se vyznačuje okouzlující grafikou. Malí milovníci přírody se v ní setkají s Peterm a jeho opičím přítelem Babooem, a sleduje jejich dobrodružství, ve kterém je potřeba zachránit hlasy všech zvířátek. Děti tak poznávají svět přírody a zvířat, naučí se nové věci a zároveň se pobaví.

Ball Hole

Nudíte a chtěli byste si na svém Android zařízení zahrát něco úplně nového? Hra Ball Hole procvičí vaše reflexy, postřeh, dovednosti i trpělivost a nervy. Vaším úkolem bude zachránit kuličku a dovést ji do cíle – tedy do jamky. Po cestě se ale budete muset vyhýbat řadě různých překážek. Hra nabízí řadu levelů, odpočinkový soundtrack a krásné, pestrobarevné prostředí.

Zombie City Defense

Je na čase začít bojovat o budoucnost lidstva. Ve hře Zombie City Defense bude vaším úkolem zachránit planetu Zemi před útoky hord nemrtvých. Budete muset pečlivě naplánovat svou strategii, připravit obranu, najmout přeživší a vyrazit do boje proti zombies. K ruce budete mít širokou zásobu různých zbraní. Zvládnete zachránit Zemi?

Timus Dark Icon Pack

Timus je balíček ikonek, kterými můžete ozvláštnit a personalizovat rozhraní svého Android zařízení. Každá z ikonek je vytvořena ručně s použitím vektorové grafiky pro co nejlepší výsledky. Balíček čítá celkem 3298 ikonek, přičemž tento počet se postupně rozrůstá. Najdete v něm také více než stovku tapet v HD kvalitě, alternativní ikonky a mnoho dalšího.

Balíček Timus Dark Icon Pack stáhnete bezplatně zde (původní cena 36,99 Kč)

Dnes nejčtenější

.