Zavřít reklamu

Sony si připravilo představení dvou nových sluchátek. V obou případech se jedná o bezdrátová Bluetooth sluchátka. Model WF-XB700 se zařadí mezi tzv. True Wireless sluchátka, model WH-CH710N jsou náhlavní sluchátka.

Nejprve se blíže podíváme na náhlavní sluchátka Sony WH-CH710N, která vychází z modelu WH-CH700N. Ten byl na trh uveden na trh v roce 2018. Novinka má aktivní potlačení hluku díky dvěma mikrofonům. Sony tvrdí, že na jedno nabití vydrží až 35 hodin přehrávání a v případě potřeby se dostalo i na podporu rychlého nabíjení. Všimnout si můžete i designových změn. Nově mnohem více připomínají jiná Sony sluchátka z poslední doby. Uvnitř sluchátek se nachází NFC čip pro rychlé propojení s telefonem. Do prodeje by se sluchátka Sony WH-CH710N měla dostat v dubnu za cenu 200 dolarů, v přepočtu bez DPH cca 5 tisíc Kč.

Sony WF-XB700 jsou naopak „klasická“ zcela bezdrátová sluchátka, která ale spadají do řady Sony Extra Bass. Splňují certifikaci IPX4, takže jím například nebude vadit pot při sportování. Otázkou však je, jak budou při sportech držet v uchu, protože Sony nedodává žádnou smyčku či nástavec, který pomůže sluchátka lépe uchytit v uchu. Mírným mínusem hlavně kvůli porovnání s konkurencí, je absence aktivního potlačení hluku. Potěší alespoň 9 hodin výdrže na jedno nabití a 18 hodin v nabíjecím pouzdru. I tato sluchátka budou dostupná v dubnu 2020. A to za cenu 130 dolarů, v přepočtu bez DPH cca 3 300 Kč.

Dnes nejčtenější

.