Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

EQQO

Zajímavá a originální hříčka s netradičním názvcem EQQO vám poskytne nezapomenutelný hráčský zážitek. Tvůrci hry označují titul EQQO za meditativní zážitek, který ožívá v hádankách, hlavolamech, vyprávěném příběhu, architektuře i ve vztahu, který si za několikahodinové hraní vytvoříte s nevidomým hlavním hrdinou. Hra je inspirovaná dávnou legendou a nabízí více než 40 zajímavých levelů.

Wormster Dash

Jste připraveni na dechberoucí dobrodružství? Hra Wormster Dash možná může na první pohled působit jednoduše, zcela jistě si ale rychle získá vaše srdce i pozornost. Tato zábavná kreslená „běhačka“, plná nejrůznějších tajných chodeb, zákeřných pastí a dalších skvělých prvků vás dokáže zabavit na hodně dlouho. Zvládnete utéct před krvežíznivým monstrem?

Pixel Pie 3D – Icon Pack

Pixel Pie 3D – Icon Pack je balíček ikonek a dalšího obsahu, který vašemu Android zařízení vdechne zcela nový vzhled. Balíček obsahuje více než sedm tisíc originálních ikonek s rozlišením 192 x 192 pixelů, přičemž počet těchto ikonek se neustále rozrůstá. Instalace balíčku je rychlá a jednoduchá.

AceSpeeder 3

Máte chuť si pro změnu zase pořádně zazávodit? S hrou AceSpeeder 3 to nebude žádný problém. Tato závodní hra se odehrává ve futuristickém světě, kde řídíte stroje, které neznají gravitaci. Vychutnejte si závratnou rychlost, snadné ovládání a realistické pohyby a animaci. Hru doprovází skvělé zvukové efekty, na výběr máte z deseti unikátních závodních strojů.

Unwanted Gray

Unwanted Gray je minimaklistická hra se snadným ovládáním a krásným, jednoduchým uživatelským rozhraním. Ve hře objevujete kouzelný svět plný bílých a černých částic, které mezi sebou neustále svádějí boj o moc. Vaším cílem bude ve hře přežít jak nejdéle to bude možné. V průběhu hry sbíráte hvězdičky, které vám pomohou dostat se na vyšší úroveň.

Dnes nejčtenější

.