Zavřít reklamu

OnePlus by mělo představit nové telefony 14. dubna, nicméně to možná ani nebude třeba, protože v současné době už známe většinu parametrů. Kromě telefonů však společnost chystá i nová bezdrátová sluchátka OnePlus Bullets Wireless Z, o kterých jsme se nyní poprvé dozvěděli nové informace. A to včetně poodhalení designu.

Podobně jako u dvou předchozích modelů Bullets Wireless, i nová „zetková“ verze bude spadat mezi tzv. neckband sluchátka. Budou spojena drátem a plastovým nákrčníkem, ve kterém se například ukrývá baterie. Nepůjde tak stále o zcela bezdrátová sluchátka (TWS), která můžeme vidět u Apple Airpods anebo Samsung Galaxy Buds. Na druhou stranu to má výhodu v obrovské výdrži. Podle spekulací vydrží nová sluchátka až 20 hodin na jedno nabití. Navíc budou vybavena technologií Warp Charge, takže si je lidé budou moct nabít během 10 minut na 10 hodin používání.

Novinkou má být i podpora certifikace IP55, díky které budou chráněny před prachem a stříkající vodou. Další novinkou má být nízká Bluetooth odezva. A to pouhých 110ms. Pro srovnání Apple Airpods Pro mají odezvu 144ms. Dočkat bychom se měli i nových barevných variací. Kromě černé a zelené by měla sluchátka dorazit v bílé a modré barvě.

Zdroje: fonearena.com, pricebaba.com, @ishangarwal24

Dnes nejčtenější

.