Zavřít reklamu

O představení nových OnePlus telefonů jste si mohli přečíst již včera. Čínská společnost však mimo jiné představila i novou verzi bezdrátových sluchátek s názvem Bullets Wireless  Z. Stále se jedná o tzv. neckband sluchátka, která jsou propojena kabelem a jsou na krku uživatele. OnePlus alespoň oproti předchozím Bullets Wireless 2 snížilo cenu sluchátek o polovinu.

Už před představením se spekulovalo o 20 hodinách přehrávání na jedno nabití. Tyto hodnoty byly na akci potvrzeny. Kromě toho nechybí i technologie Warp Charge, takže po deseti minutového nabíjení můžete sluchátka používat až 10 hodin. Nabíjení probíhá přes USB-C.

Nechybí ani magnety, které slouží ke spojení sluchátek na krku, zároveň ale taky k jejich aktivaci. Pokud je odepnete, automaticky se zapnou a pokud vlastníte i OnePlus telefon, můžete si nastavit automatický start přehrávání hudby. U OnePlus telefonů se podporuje také rychlé spárování. I tato sluchátka můžou být spárována ke dvěma zařízením zároveň – pomocí tlačítka je poté rychle můžete přehodit.

Dostalo se i na nové barevné varianty. Kromě černé a zelené, je to také modrá a bílá. Sluchátka splňují certifikaci IP55. Na závěr ještě uvedeme, že se nejedná o nástupce Bullets Wireless 2, ale spíše o lite verzi těchto sluchátek. Důvodem jsou menší drivery, což zjednodušeně řečeno znamená mírně horší zvuk. Na stránkách OnePlus chybí také zmínka o podpoře pro kodek aptX HD a CvC potlačení hluku. Na druhou stranu jsou ale o polovinu levnější a s cenou 50 eur se můžou stát hitem. K dispozici jsou již nyní na stránce Oneplus.com.

Dnes nejčtenější

.