Zavřít reklamu

Pokud také nedáte dopustit na stařičké arkádové střílečky, kde jste se s podivnou vesmírnou lodí proháněli oblohou a likvidovali neutuchající příliv nepřátel, máme pro vás dobrou zprávu. Japonský vývojář Masayuki Ito, jenž má za sebou celou řadu více či méně známých hříček, totiž přispěchal s pokračováním poměrně oblíbené hry Bullet Hell Monday, jež se tímto starým žánrem inspirovala a přinesla pár nových prvků. Nástupce ponese příhodný podtitulem Finale a na Androidu vyjde již za pár dní, konkrétně 13. dubna.

Jistě znáte ten pocit, kdy vás většina her omrzí, nové nablýskané tituly vás příliš nelákají, a tak jen projíždíte bezmyšlenkovitě Google Play a čekáte na něco, co by zaujalo vaši pozornost. Jednou z těchto neočekávaných, ale zato pekelně zábavných her by mohl být i titul Bullet Hell Monday Finale, který navazuje na stejnojmenného předchůdce a nabídne pár nových prvků navíc. Podle dosavadních záběrů to vypadá, že se vývojář Masayuki Ito opravdu činil a přispěchal s počinem, který vás na pár hodin rozhodně zabaví. Znovu se totiž dočkáme vertikálního kosení nepřátelských lodí, kde nechybí přehršel záblesků, efektů a frenetická hratelnost, jež bude klíčem k vašemu úspěchu, či naopak způsobí vaši smrt.

Na rozdíl od předchůdce se můžete těšit na celou řadu různorodých misí, kde si vezmete na paškál likvidaci jak běžných nepřátel, tak obtížných bossů, kteří vás rozhodně šetřit nebudou. Bullet Hell Monday Finale obecně klade důraz na nelehkou obtížnost, která se s jednotlivými úrovněmi postupně zvyšuje. To však neznamená, že nemáte pár es v rukávu. Svou loď si totiž můžete průběžně vylepšovat, zvyšovat efektivitu svých střel a přicházet se zajímavými kombinacemi, jež z vašeho ocelového plavidla udělají smrtící zbraň. Tak či onak, pokud máte v lásce stařičké arkádové tituly a nevadí vám pixelová grafická stránka, Bullet Hell Monday Finale vám poslouží přinejmenším jako zabiják času. Stačí si počkat do 13. dubna, kdy si hru můžete bezplatně stáhnout v obchodě.

Dnes nejčtenější

.