Zavřít reklamu

Pamatujete si ještě na oznámení gigantické herní společnosti Riot Games, kde proklamovala vydání až třech mobilních her? Inu, od té doby již uplynul nějaký ten pátek a skoro to až vypadalo, že vývojáři od svého slibu upustili. Bylo totiž ticho po pěšině a zvídavé dotazy fanoušků byly nemilosrdně odpálkovány. Naštěstí ale tvůrci konečně prolomili mlčení a podělili se o příjemnou novinku, která jistě potěší všechny příznivce karetních her. Dlouho očekávaná karetní hříčka Legends of Runeterra totiž zamíří na Android, iOS a PC již 30. dubna.

Pokud jste také dlouho vyhlíželi slibované mobilní hry z dílny Riot Games, jistě vás stihlo zklamání, když se vývojáři na poměrně dlouhou dobu odmlčeli. Řada novinkových serverů a fanoušků již předpovídala zrušení projektů, avšak opak byl pravdou. Tvůrci totiž celou dobu pilně pracovali na třech nových hrách, kam mimo jiné spadá i karetní hra Legends of Runeterra. Ta je zasazena v univerzu League of Legends a nabízí pohled nejen na stará známá místa, ale seznámí vás také s postavami, které můžete znát s počítačových obrazovek. Vše se pochopitelně bude točit okolo karetních soubojů, které budou pravděpodobně na bází Hearthstonu a podobných hříček.

Nebude chybět možnost odemykat si nové hrdiny, schopnosti, získávat další balíčky karet a soupeřit s hráči z celého světa. Dá se očekávat, že komunita bude početná a kdoví, možná se za čas objeví i nějaké ten esportový turnaj. Tak či onak, studio Riot Games nechtělo fanoušky nadále napínat a oznámilo oficiální datum vydání, jenž připadlo na 30. dubna. Nezapomeňte však na to, že hra bude dostupná v týž den jak pro mobilní platformy, včetně Androidu a iOS, tak pro PC. Máte-li tedy zálusk na pořádnou karetní hru, kde můžete testovat nové strategie a posouvat se kupředu, Legends of Runeterra je přesně pro vás. Stačí si počkat ještě necelý měsíc, avšak do té doby můžete zamířit na Google Play a zajistit si předběžnou registraci.

Dnes nejčtenější

.