Zavřít reklamu

Před několika dny jsme informovali o Honoru Play 4T. Dnes čínská společnost tento telefon představila společně i s Pro verzí, která přináší několik vylepšení. Pojďme se na oba telefony blíže podívat v následujících řádcích.

Nejprve zde máme levnější Honor Play 4T, který má 6,39 palců velký IPS displej s HD+ rozlišením a průstřelem v levém horním rohu. V něm se ukrývá 8 MPx selfie kamera. Na zadní straně je 48 MPx hlavní fotoaparát a 2 MPx senzor hloubky ostrosti. Nechybí ani čtečka otisků prstů. Výkon telefonu obstarává Kirin 710A, který doplňuje 6GB RAM a 128GB úložiště, které se dá rozšířit pomocí microSD karet. Baterie telefonu má kapacitu 4 000 mAh. Rovnou z krabice běží na Androidu 10 a nadstavbě MagicUI 3.1. Mínusem je však použití microUSB konektoru.

Dražší a vybavenější Honor Play 4T Pro má 6,3 palců velký OLED displej s FullHD+ rozlišením a čtečkou otisků prstů pod displejem. Ve výřezu se ukrývá 16 MPx selfe kamera. Na zadní straně je 48 MPx hlavní fotoaparát, 8 MPx ultra širokoúhlý fotoaparát a 2 MPx senzor hloubky ostrosti. Výkon telefonu obstarává čipset Kirin 810, který doplňuje 6/8 GB paměti RAM a 128GB úložiště. I v tomto si úložný prostor telefonu můžete rozšířit pomocí microSD karet. Baterie má kapacitu 4 000 mAh. Tento telefon již má USB-C konektor, ale trochu nepochopitelně běží na Androidu 9 Pie a nadstavbě MagicUI 2.1.

Cena Honor Play 4T je 1 200 CNY, v přepočtu cca 4 200 Kč a dostupný bude v černé nebo zelené barvě. Honor Play 4T Pro začíná na ceně 1500 CNY, což je v přepočtu 5 200 Kč. I tento telefon bude dostupný v černé a zelené barvě. Kromě toho ale i v modré.

Dnes nejčtenější

.