Zavřít reklamu

Zatímco před pár lety se nám zdál jeden objektiv kamery na zádech telefonu jako zcela přirozený a duální fotoaparáty jsme si příliš představit nedokázali, dnes již bereme dvojité či dokonce trojité fotoaparáty téměř jako standard. Pokud si ale myslíte, že je nynější počet objektivů na zádech smartphonů i maximem, jste na omylu. Někteří leakeři totiž začali naznačovat, že se v dílnách Samsungu chystá nový smartphone, který na svých zádech nabídne hned čtveřici objektivů, díky čemuž by měly být jeho fotografie skutečně dokonalé. 

Jedním z leakerů, který příchod smartphonu od Samsungu se čtyřmi fotoaparáty na zádech naznačil, byl i @UniverseIce, který se v minulosti ukázal díky svým přesným předpovědím jako velmi spolehlivý zdroj. Portál SamMobile pak začal pátrat po dalších informacích, díky čemuž se mu podařilo zjistit, že bychom se mohli tohoto modelu dočkat dokonce již letos. 

Jaký model se dočká? 

V tuto chvíli je samozřejmě velmi těžké řici, jaký model by mohl s takovýmto řešením fotoaparátu přijít, hlavní vlajkové lodě totiž Samsung již letos představil. Nicméně jeho šéf DJ Koh před pár dny prozradil, že by rád se svou společností světu představil revoluční skládací smartphone již do konce tohoto roku, ideálně pak v listopadu. Je tedy možné, že to bude právě tento model, který se se čtveřicí objektivů na zádech představí. V úvahu ale připadá samozřejmě i uvolnění modelu ze střední třídy, který bude takovýmto řešením disponovat. Na tom by si mohl Samsung tuto novinku řádně otestovat a poté jí použít v příštích letech u svých vlajkových lodí. 

Dočkáme se tohoto řešení u ohebného smartphonu od Samsungu?:

Nechme se tedy překvapit, jak se Samsung rozhodne a zda se telefonu se čtyřmi fotoaparáty na zádech dočkáme. Vzhledem k tomu, že jsou právě fotoaparáty v poslední době výrazně vylepšovány, bychom se však této novince určitě nedivili. Ale kdo ví.

samsung-4-camera-concept

Dnes nejčtenější

.