Zavřít reklamu

Čínská společnost Honor zveřejnila několik klíčových parametrů k chystanému telefonu Honor Play 4T. Zároveň jsme se dozvěděli i to, že se chystá dražší Pro verze tohoto telefonu. Na jaké parametry se můžeme těšit?

Výkon obou telefonů obstará čipset Kirin 810, který doplní 4/6/8 GB paměti RAM a 64/128/256 GB úložiště. U displeje už můžeme vidět rozdíly. Zatímco klasická verze telefonu bude mít 6,39 palců velký IPS displej s HD+ rozlišením, tak Honor Play 4T Pro bude mít 6,3 palců velký AMOLED displej s HD+ rozlišením. Díky tomu mohl Honor přidat do telefonu čtečku otisků prstů v displeji. V obou případech běží na Androidu 10, nicméně služby Googlu se nedají očekávat.

Pokud se přesuneme na zadní stranu, tak hlavní fotoaparát bude mít u obou modelů 48 MPx. Pro verze bude mít ještě navíc 8 MPx ultra širokoúhlý fotoaparát. Oba pak budou mít 2 MPx fotoaparát, není jasné, jestli jde o senzor hloubky ostrosti anebo makro kameru. Honor Play 4T bude mít 8 MPx selfie kameru, Pro verze pak 16 MPx. Oba telefony budou mít 4 000 mAh baterii a podporovat 22,5W rychlé nabíjení. Co se týče barev, tak budou k dispozici v zelené, černé a bílé.

Dnes nejčtenější

.