Zavřít reklamu

O plánech LG už jsme nedávno informovali. Společnost plánuje zjednodušit řady telefonů, ukončit dlouholeté vlajkové modely LG G a představit nové designové telefony. LG Velvet bude prvním z nich, a právě o něm bude i dnešní zpráva. Korejská společnost totiž oficiálně odhalila design telefonu z obou stran a musíme říct, že Velvet vypadá úplně jinak, než většina telefonů roku 2020.

Design většiny telefonů konce roku 2019 a začátku 2020 je téměř identický. Fotoaparáty jsou různě seřazeny v tmavém rámečku v levém horním rohu a na přední straně máme u dražších telefonů průstřel pro selfie kameru a výřez u levnějších modelů. LG se s tímto rozhodlo něco udělat u telefonu Velvet.

Sice i zde vidíme fotoaparáty v levém horním rohu, ale jsou elegantně seřazené pod sebe, a kromě hlavního snímače i zapuštěné do těla telefonu. Fotoaparáty mají podle LG připomínat padající kapku. Design zadní strany vypadá uhlazeněji. Tomu pomáhá i poměrně velké zaoblení okrajů. Společnost se zároveň rozhodla využít lesklý materiál.

Krátce na videu můžete vidět i design přední strany. Všimnout si můžete extrémně malých rámečků a podlouhlého displeje, který má pravděpodobně poměr stran 21:9. Čtečka otisků prstů bude pravděpodobně umístěna pod displej. Jedinou kaňkou tak může být výřez, který LG stále u svých telefonů zachovává, i když většina konkurence již přešla k průstřelu. Kromě designu LG potvrdilo i čipset Snapdragon 765 a podporu 5G sítí.

Dnes nejčtenější

.