Zavřít reklamu

První skládačka Googlu a telefon střední třídy budou představeny na výroční vývojářské konferenci už 10. května. U Pixelu 7a to není překvapením, ale v případě ohebného telefonu Google Pixel Fold panují pořád značné nejasnosti. Další únik to ale potvrzuje, stejně jako datum prodeje a ceny.

Pixel 7a by měl být v prodeji okamžitě, nebude tedy čekat až na červenec. Stát by měl 499 dolarů (cca 10 500 Kč plus daň) a k dispozici bude ve čtyř barevných variantách, které Google nazývá Charcoal, Snow, Sea a Coral. Cena je o 50 dolarů vyšší, než tomu bylo v případě předchůdce v podobě modelu Pixel 6a. Ten navíc údajně zůstane v nabídce společnosti, jen by měl mít ještě přívětivější cenovku.

Na Google Pixel Fold budou po skončení úvodní Keynote otevřeny jen předobjednávky, kdy by v Google Storu a další distribuci měl jeho start prodeje začínat až 27. června. Je to ale pravý opak Pixelu 7a, který má být tím nejdostupnějším řešením společnosti, kdežto Fold naopak nejvybavenějším. Jeho cena by měla být 1 799 dolarů (cca 38 500 Kč bez daně).

Dnes nejčtenější

.