Zavřít reklamu

Už to jsou téměř dva roky od doby, co Xiaomi vydalo vlastní tablet. Podle posledních spekulací už se to ale velmi brzy změní. Společnost totiž chystá představení tabletu Redmi Pad 5G již na 27. dubna 2020. Nicméně doporučujeme dávku skepse, protože uniklé informace se zdají být až příliš dobré. Pokud se však ale parametry, o kterých se zmíníme níže potvrdí, tak Xiaomi bude mít v rukávu opravdu skvělý tablet za perfektní cenu.

Výkon tabletu má mít na starost čipset Snapdragon 765G, což mimo jiné znamená, že by Redmi Pad měl být jedním z prvních tabletů, který podporuje sítě nové generace. Navíc i za skvělou cenu, která se má pohybovat kolem částky 2000 CNY, v přepočtu s DPH tak cca 8 700 Kč. Tablet by měl mít 90Hz displej, což je u Android tabletů rovněž rarita. Na zadní straně by se měl nacházet 48 MPx fotoaparát, opět hodně netradiční volba u tabletů.

xiaomi redmi pad 5g spekulace
Zdroj: gsmarena.com

O samotné baterii prozatím nejsou zprávy, dočkat bychom se však měli podpory rychlého 30W nabíjení. Z dostupného obrázku si můžete všimnout také velmi malých rámečků kolem displeje. Zmiňují se i čtyři stereo reproduktory. Dostat by se mělo na speciální nadstavbu MIUI For Pad, která pravděpodobně nabídne několik odlišností, které budou využívat velký displej tabletu. Přímo Xiaomi ještě žádné informace o novém tabletu neprozradilo. Na představení bychom však neměli čekat dlouho. Plánováno je údajně na pondělí 27. dubna.

Dnes nejčtenější

.