Zavřít reklamu

Chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Bip S byly poprvé představeny již na veletrhu CES v lednu tohoto roku. Společnost si však dala poměrně na čas s jejich uvedením na trh. Pojďme si tak v krátkosti představit nástupce hodně oblíbených hodinek Amazfit Bip, kterým se i na českém trhu značně daří.

Nástupce byl vydán zhruba 2 roky po představení prvních hodinek Bip. Displej hodinek má velikost 1,28 palců a jedná se o tzv. transreflexní displej, který sice nemá tak dobré barvy anebo jas jako OLED displeje, nicméně nahrazuje to perfektní čitelností na slunci. Rozlišení displeje je 176 x 176 pixelů. Samozřejmostí je podpora propojení s telefonem a měření různých sportovních aktivit. Hodinky celkově rozeznají 10 druhů sportů. A to včetně plavání.

Nechybí ani senzor srdečního tepu, GPS anebo NFC, každopádně platby přes Google Pay fungovat nebudou. Dobrou zprávou je voděodolnost 5ATM. Třešničkou na dortu je vysoká výdrž baterie, kdy Xiaomi slibuje na jedno nabízí až 30 dnů. Dále až 80 dnů v omezeném režimu a 22 hodin s aktivní GPS. Rozměry hodinek jsou 42 x 35,3 x 11.4 mm a váží 31 gramů. K dispozici jsou v černé, bílé a růžové barvě za cenu pohybující se kolem částky 2 tisíce Kč. Koupit je můžete v řadě českých obchodů s elektronikou.

Dnes nejčtenější

.