Zavřít reklamu

Pokud používáte Wunderlist, tak pravděpodobně víte, že 6. květen 2020 je datum, kdy se tato to-do aplikace vypíná. Microsoft se rozhodl více tlačit vlastní To-Do aplikaci a Wunderlist úplně odstřihnout. Každopádně na Androidu i iOS existuje řada skvělých alternativ, se kterými můžete tuto oblíbenou aplikaci nahradit. V dnešním článku si ukážeme ty nejlepší.

Todoist

Todoist patří k nejpokročilejším „úkolovníkům“ a to-do aplikacím na trhu. K dispozici je v podstatě na každou platformu. Nabízí upomínky, opakování úkolů, možnost spolupráce na úkolech s ostatními uživateli a úkoly můžete řadit i podle priority. Jeden z dalších velkých plusů je možnost integrace se službami třetích stran jako je Gmail, Google Kalendář, Asistent Google, Alexa od Amazonu nebo třeba se Slackem. K dispozici je zdarma, existuje však prémiové předplatné, které zpřístupní další funkce. Poslední třešničkou na dortu je nedávné přidání podpory češtiny. Todoist stahujte v obchodě Google Play i v AppStore.

TickTick

TickTick se neustále rozrůstá a v současné době by se dalo říct, že nabízí všechno potřebné pro organizaci práce a života. Kromě klasických funkcí pro úkoly, má také pokročilý kalendář, můžete jej používat k zaznamenávání návyků anebo třeba využít pomodoro časovač. Samozřejmostí je synchronizace mezi platformami, opakující se úkoly, seznamy, přílohy, štítky nebo priority. Stejně tak se podporuje například zadávání úkolů hlasem anebo spolupráce s ostatními uživateli. I tato aplikace je v základu zdarma a k dispozici je prémiové předplatné, které zpřístupní další funkce. Aplikaci stahujte v obchodu Google Play a AppStore.

Microsoft To Do

Tohle je přesně ta aplikace, kvůli které končí Wunderlist. Kvalitativně je však na velmi vysoké úrovni, ostatně za ni stojí stejný tým, co původně vytvořil Wunderlist. Oproti výše zmíněným aplikacím nemá tolik funkcí a dává přednost spíše přehlednosti a jednoduchému použití. Samozřejmě nechybí takové funkce jako podpora různých platforem, přidávání poznámek a příloh k úkolům, připomínky, nebo opakované úkoly. Potěší možnost propojení s Outlookem. Tato aplikace je zdarma a můžete ji stahovat z obchodu Google Play i Apple AppStore.

Úkoly Google

Google v minulosti nabízel již několik to-do aplikací, častokrát se i překrývaly. V současné době existuje například Google Keep, který se dá použít i jako To-Do aplikace, nicméně je spíše určen na poznámky. Úkoly Google jsou speciální to-do aplikací, která má hlavně konkurovat Microsoft To Do. To znamená, že se opět zaměřuje hlavně na přehlednost a pár funkcí a nenabízí mnoho pokročilých funkcí jako Todoist nebo TickTick. V aplikaci můžete vytvářet seznamy, můžete je rozdělit, přidávat poznámky a termíny. Potěší propojení s Gmailem a Google Kalendářem. Aplikace je zdarma v obchodě Google Play i Apple AppStore.

Dnes nejčtenější

.